Després del nostre reportatge sobre com triar un bon terreny, avui seguim amb un altre tema de molta importància: com triar el constructor de la nostra llar.

Avui dia, hi ha molts industrials que poden construir el seu futur habitatge: arquitectes, paletes, constructors autònoms, empreses de construccions… Escollir el que millor s’adapti a les nostres necessitats, pot resultar una tasca molt difícil.

Des d’Eco-Casa, us recomanem uns consells a tenir en compte a l’hora de decidir sobre un constructor de cases prefabricades.

  1. Comprovar la fiabilitat del fabricant (antiguitat de l’empresa, visitar oficina, parlar amb els equips i col·laboradors)
  2. Parar esment a les ofertes massa econòmiques i atractives que practiquen algunes empreses; i reflexionar més en la relació qualitat-preu
  3. Comprovar els coneixements tècnics i l’experiència del constructor (la formació de l’equip, dels tècnics col·laboradors, visitar la casa de mostra, etc.)
  4. Llegir o escoltar les opinions dels clients és un bon punt de referència. De fet, és possible trobar un bon constructor simplement llegint els comentaris publicats.

El mercat de constructors de cases prefabricades és molt ampli, i triar un constructor de confiança i tècnicament correcte l’ajudarà a tenir la llar dels seus somnis.

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

× Hola!