Ampliacions, cobertes i complements

Ampliacions, cobertes i complements

Les ampliacions amb estructura de fusta s’utilitzen per crear nous espais enganxats a edificis existents, i que a través d’una obertura s’assegura la comunicació entre els dos volums.

La fusta té un pes de 5 vegades inferior al del formigó, fet que permet ampliar els habitatges existents en pla vertical o afegint un pis sobre la planta baixa.

L’estructura de fusta s’adapta fàcilment a totes les limitacions existents in situ, dóna un nou aspecte a l’estètica general de l’edifici, els acabats en fusta creen un contrast agradable amb la pedra o la pintura de l’edificació existent.

Alguns exemples:

Porxos

Els porxos i les terrasses de fusta contribueixen a ampliar l’espai i confort del seu habitatge, creant un espai únic, integrat en el seu habitatge. Els porxos es construeixen en fusta laminada GL24 procedents de boscos ecològicament sostenibles, material que ofereix molta més estabilitat que la fusta massissa. El porxo de fusta és una estructura lleugera que s’adapta a diferents dimensions, disseny i ubicació.

Els porxos poden ser adossats, independents, oberts, vidre, etc. El model, la forma i els acabats són personalitzats en concordança amb l’estètica del seu habitatge. A partir dels plànols i dibuixos i gràcies a l’experiència adquirida en la nostra professió, li oferim un servei integral que el client pot triar entre les múltiples possibilitats (materials, acabades, mecanitzades i juntes).

El departament tècnic de EcoCasa ofereix un servei integral, assistència i assessorament per al disseny òptim, realitzant el mecanitzat necessari, els tractaments i acabats, el muntatge de la construcció. També, en Ecocasa li oferim l’opció de realitzar tot tipus de tractaments i acabats de fusta, amb una àmplia gamma de serveis per a la seva porxo de fusta: servei de vernís de porus obert, tractament de classe de risc II amb acabat del color escollit, servei rústic, procés de raspallat de fusta en ressaltar les seves vetes.

× Hola!