Prefabricades en fusta

Construccions prefabricades en fusta

 

A Ecocasa, som constructors de cases prefabricades de fusta que oferim una àmplia gama de models que s’adapten als desitjos i a les necessitats de cada client, amb preus competitius.

Els models de cases prefabricades combinen la tradició amb la simplicitat moderna, podent triar un estil rústic o contemporani, i documentant el compliment de les prestacions de l’edificació en relació amb les exigències bàsiques del CTE, altres normatives específiques, i amb totes les garanties exigides per la LOE.

Les construccions prefabricades representen una solució òptima per a les persones que busquen un habitatge de qualitat, lliurada ràpidament, complint amb la normativa i amb un impacte ambiental mínim. Cap altre mètode de construcció pot igualar la construcció prefabricada en la velocitat de lliurament.

La construcció prefabricada minimitza el temps de construcció “in situ”, i redueix els possibles endarreriments provocats pel temps no favorable, que són sovint la causa dels retards en les obres de construcció tradicionals. D’altra banda, el lloc d’implantació és més net i més segur, complint amb la gestió ambiental.

Els nivells de qualitat dels habitatges prefabricats són superiors, ja que construir a la fàbrica permet un millor control i gestió del procés.

Models de fusta
× Hola!