Casa de SATE madera

Us proposem aquesta interessant combinació de SATE i FUSTA, Segur que us agradarà.

Avantatges de la proposta

D’una banda, el SATE (Sistema d’Aïllament Tèrmic Exterior) consisteix en un revestiment exterior adherit a l’estructura de la construcció format per diverses capes. Aquest revestiment aïllant s’aplica embolicant l’edifici amb la finalitat d’evitar ponts tèrmics i aconseguir una estanquitat més gran. Aquest material pot ser de diferents gruixos en funció de les característiques climatològiques de la zona i es protegeix amb un revestiment consistent per una o diverses capes de morter, aplicades sobre una malla com a reforç. L´acabat de morter exterior permet ser pintat al gust del client.

Per altra banda, la fusta, un altre dels nostres revestiments exteriors. Normalment se sol descartar com a material per a l’exterior per la dificultat de manteniment i deteriorament i per oferir una aparença rústica no desitjada.

La fusta és un material viu que requereix manteniment davant la humitat, la pluja i el sol. Coneixem bé aquest material i li apliquem uns principis constructius per allargar una aparença perfecta i evitar l’excés de manteniment. Els principis bàsics són la ubicació dels elements, el tractament i la forma de col·locació.

Pel que fa al disseny, avui dia, la fusta, en funció del gruix, el color i l’orientació, pot oferir a un habitatge o edifici un estil modern.

Des d’EcoCasa apostem per combinar els diferents revestiments per donar un toc únic i especial als nostres habitatges.

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

× Hola!